Снимка: Булфото
fallback

Най-успешният музикален айдъл ще се докосне и до неприятните последици от неизпълнение на трудовия договор.

Невена Цонева, която мнозина определиха, че се е заразила от болестта на шоубизнеса – звездоманията, отива на съд.

Бившите й работодатели от “Вирджиния рекърдс” вече предявиха иск срещу певицата, която преустанови договора си с тях.

Музикалната компания така и не успя да пее на един глас с айдълката по един доста важен въпрос – за извънсъдебно разрешаване на спора.

Oще по темата

"Страхувам се, че ако позволим кражбата на артисти или техни инцидентни решения за едностранно прекратяване на договорите им с продуцентите, да се превърне в стандартна практика, нищо обнадеждаващо и позитивно не очаква музикалния бизнес в България", каза управителят на “Вирджиния Рекърдс” – Саня Армутлиева.

Тя допълни, че коректността и моралът в отношенията между хората, ангажирани в този бранш, следва да бъдат отстоявани по всички възможни правни и бизнес начини”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

77

lnkaerz

преди 14 години

FPkHNu <a href="evsempjzbxfa/">evsempjzbxfa</a>, [url=bxiluccfatoo/]bxiluccfatoo[/url], [link=rjmqnsgfcigc/]rjmqnsgfcigc[/link], bsjjpbevgvix/

76

Незнаещ

преди 14 години

Впечатляващо е колко компетентност има събрана за нула време...:-))) Всеки коментира, при положение, че почти никой нищо не знае;-) Аре, да вземем малко да почакаме да видим какво ще стане. По думите на един съдия от ВКС вече няма да бъде необичайно да видим продажба на пликчета на длъжника пред входната му врата... По колко ли биха вървели тези на звездата, които вероятно ще съдържат голяма доза секрети, съдейки по онова, което други добре осведомени вече изнесоха по повод хигиената й;-)))

75

Димитър

преди 14 години

ми ако тя самата можеше да измисли някоя песен сигурно нямаше да й дават чужди песни да пее, ама тя явно няма акъл за 2 стотинки и само може да излезе и да изимитира я селин дион я уитни хюстън при това със севлиевски акцент и поп-фолк извивки - пълен срам

fallback